Vi er stolte af vores helt egne

Håndlavede smykker

Drømmer du om unika smykker i guld eller sølv enten til dig selv eller en du holder af. Hos Guldsmedens Værksted fremstiller vi unikke, håndlavede smykker – smykker, som du ikke kan få andre steder.

Eksempler på håndlavede smykker

Personligt design og håndværk

Du kan få fremstillet unika smykker på bestilling. Smykker der bliver fremstillet i hånden af vores guldsmede. Vi er eksperter i at få omsat dine ideer om det perfekte smykke til virkelighed.

Specialdesign af dine smykker er noget af det, som vi er bedst til, og vi elsker at beskæftige os med design af unikke og håndlavede smykker hver eneste dag.

Dette kan vi special fremstille til dig

 • Halskæder
 • Fingerringe
 • Øreringe
 • Armbånd
 • Vedhæng
 • Armringe
 • Manchetknapper
 • Brocher

Vi elsker håndlavede smykker

Det er når vi sidder med guldet mellem fingrene at magien sker – vi elsker kontraster – de organiske former op imod det rå. Vi er ofte inspireret af naturens finurlige former – særligt havet og skoven går lige i hjertet og finder vej ud i de smykker vi smeder

På værkstedet er hele guldsmede teamet med til at designe og smede nye smykker, hvad enten det er til Vium Collection eller unika smykker på kundernes bestilling. Vi holder meget at tænke kreativt i samspil med hinanden og profiterer af alles kvaliteter og kompetencer.

Udtalelse

Hvad siger kunderne?

“Det er de sødeste og mest hjælpsomme ‘piger’ som har designet det smukkeste og mest unikke vedhæng til mig. Tusind tusind tak”

– Kirsten Ilsø

  Hvorfor vælge os?

  Unikke smykker fremstilles på vores arbejdende værksted

  Med vores arbejdende værksted i butikken, har du en unik mulighed for at komme helt tæt på, når vi specialfremstiller smykker.

  Altid personlig betjening

  God tid og grundig vejledning er vigtig, så alle detaljerne på dit personlige smykke bliver lige som du drømmer om.

  Høj faglighed og kvalitet

  Vores guldsmede elsker at arbejde detaljeret og går ikke på kompromis med kvaliteten.