Vi laver også

Huller i ørene

Hos Guldsmedens Værksted kan du få lavet huller i ørerne.

Vi sikrer dig en helt igennem professionel behandling, og vi guider dig til, hvordan du bedst plejer dit hul i øret, så du undgår betændelse eller andre gener.

Vi bruger udelukkende hudvenlige produkter.

Generelt om huller i ørene

Hos Guldsmedens Værksted laver vi dobbelt huller, det betyder at vi laver begge huller samtidig. Dette er særdeles fordelagtigt især for børn. Det sikrer at både børn og forældre får en god og rolig oplevelse. Det betyder også, at vi ikke har nogen minimumsalder, for at få lavet huller i ørerne. Barnet skal dog selv kunne sidde på en stol og det er vigtigt for os, at det er barnet selv, der ønsker huller i ørerne, da dette giver det bedste resultat.

Dobbelt Huller kan kun laves ved første sæt huller i øreflippen. Alle børn og unge under 18 år, der skal have lavet huller i ørerne skal være ifølge med deres mor eller far. Det er ikke nødvendigt at bestille tid, til at få lavet huller i ørerne.

​Vi benytter udelukkende hudvenlige produkter fra Blomdahl, udviklet i samråd med hudlæger. Øreringene er fremstillet i titan eller 100% medicinsk plastik.

Hvad koster det?

Det koster 259 kr. for et hul og 409 kr. for to huller. Prisen er inklusive ørestik og renseservietter samt vejledning i pleje af dit hul i øret.

Kig ind forbi vores butik på Torvet i Maribo – og gå herfra med huller i ørene.

Telefon nr.

29 89 70 39

Hvordan foregår det når man får huller i ørene

Vi har et stort udvalg af hudvenlige øreringe, som du kan bruge når dine huller er helet. Vi anbefaler, at du bruger øreringe i et hudvenligt materiale i de første 6 til 12 måneder efter du har fået huller i ørene.

Hvorfor vælge os?

Professionel og meget personlig behandling

God tid og grundig, kompetent og tillidsfuld rådgivning er byggestenene for, hvordan vi ønsker at imødekomme vores mange faste, såvel som nye kunder.

Altid personlig betjening

Vi står naturligvis klar med rådgivning om, hvilke øreringe, der vil være bedst for lige netop dig.​

Høj faglighed og kvalitet

Vi sikrer dig en helt igennem professionel behandling, og vi guider dig til, hvordan du bedst plejer dit hul i øret, så du undgår betændelse eller andre gener.