Vi kan hjælpe dig med

Køb & salg af guld

Guldsmedens Værksted køber dit gamle guld. Det kan være alt fra ringe, halskæder, vedhæng, øreringe til tandguld m.m.

Guldet bliver smeltet om og efterfølgende raffineret, hvorefter finguldet kan anvendes til nye smykker i Guldsmedens Værksted. Derfor er køb af guld sund fornuft for os, og giver mening i et samfund, hvor vi hele tiden øger fokus på genbrug.

Hvad koster det?

Priserne på guld ændrer sig meget i takt med andre handelsvarer, der handles på Børsen, og verdenssituationen i det hele taget.
Den pris, vi kan tilbyde dig, afhænger naturligvis af, hvor mange karats guld, der er tale om, og hvor mange gram guld du har.

Er du i tvivl, om det overhovedet kan betale sig for dig at sælge dit guldsmykke eller om dine smykker er guld eller ej? Så kig forbi vores butikken og få et bud på, hvor meget guld købes til hos os.

Har du større mængder med, kan vi muligvis have brug for et par dage til at gennemgå dine smykker før vi kan fastsætte vægt, karat og dermed beregne pris. Ved større mængder beregner vi et gebyr for gennemgang og syreprøver.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til køb og salg af guld, så kontakt os endelig. Vi vil hjertens gerne besvare alle dine spørgsmål.

Telefon nr.

29 89 70 39

FAQ

Her finder du svar på dine spørgsmål

K
L
Hvad koster guld?

Priserne på guld ændrer sig meget i takt med andre handelsvarer, der handles på Børsen, og verdenssituationen i det hele taget.

Den pris, vi kan tilbyde dig, afhænger naturligvis af hvor mange karats guld, der er tale om, og hvor mange gram guld du har.

K
L
Hvordan får jeg udbetalt pengene?

Vi udbetaler ikke pengene i kontanter, men sætter i stedet pengene ind på din konto, via en kontooverførsel eller dit betalingskort. Der går 1-3 bankdage før du modtager pengene.

K
L
Hvad skal du medbringe?

Når du vil sælge dit guld skal du medbringe følgende:

  • Pas eller kørekort
  • Sygesikringsbevis
  • Dankort

K
L
Kan jeg også sælge mine diamanter?

Vi køber ikke diamanter eller andre ædelstene. Hvis der er sten i dine smykker, vil de blive vejet fra inden vi afregner guldet. Hvis du ønsker, at få dine sten med retur, så opbevarer vi dit guld i 14 dage inden vi (mod betaling) tager stenen ud til dig.

K
L
Kan jeg fortryde mit salg?

Ja det kan du godt. Når du sælger dit guld til os, har du 14 dages fortrydelsesret.

Efter 14 dage er der ikke mulighed for at fortryde. Hvis du ønsker at fortryde dit salg af guld, kan du købe dit guld tilbage til minus 25% af salgsprisen.

Hvorfor vælge os?

Kompetent og troværdig vejledning

God tid og grundig, kompetent og tillidsfuld rådgivning er byggestenene for, hvordan vi ønsker at imødekomme vores mange faste, såvel som nye kunder.

Altid personlig betjening

Du kan forvente omhyggelig og personlig gennemgang når arveguldet skal sælges.

Høj faglighed og kvalitet

Vi er et passioneret faguddannet team der altid er parate til at vejlede vores kunder.