Her kan du se og læse mere om

Guldsmedens Værksted

Guldsmedens Værksted er en drøm, jeg altid har haft.

Jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle lave lige netop dét jeg elsker allermest, nemlig at arbejde kreativt med håndværket, inspirere og hjælpe med at skabe lige præcis dit smykke og ikke mindst være i daglig kontakt med andre mennesker.

Vi går op i håndværk

På værkstedet er hele guldsmede teamet med til at designe og smede nye smykker, hvad enten det er til Vium Collection eller unika smykker på kundernes bestilling.

Vi har alle en stor kærlighed til håndværket. Vi går op i detaljer og holder meget at tænke kreativt i samspil med hinanden og profiterer af alles kvaliteter og kompetencer.

  Vores team er noget særligt

  Velkommen i Guldsmedens Værksted hvor hjertevarm atmosfære, hyggelig musik og afslappet stemning danner rammerne for vores eksklusive smykkeunivers.

  God tid og grundig, kompetent og tillidsfuld rådgivning er byggestenene for, hvordan vi ønsker at imødekomme vores mange faste, såvel som nye kunder. Vi sætter en ære i troværdighed, og ser ikke os selv som sælgere, men som et passioneret team der altid er parate til at vejlede vores kunder og så brænder vi for diamanter og flot håndværk.

  Vi er et team sammensat af forskellige personligheder, der hjælper hinanden. Sammen ønsker vi nemlig at sikre os en stærk position og udvikling i fremtidens guldsmedebranche

   

  Guldsmedens Værksted, klar til at hjælpe dig..

  Vi går ekstra langt,
  for at give jer en god oplevelse

  Hos Guldsmedens Værksted er imødekommende betjening, fortrinlig service og høj faglighed en fast del af hverdagen. Vi elsker en god udfordring og nyder at hjælpe vores kunder med stor som småt.

  Tasja Vium Bruun

  Guldsmed og Ejer af Guldsmedens Værksted.
  Guldsmedens Værksted er en drøm, jeg altid har haft.

  Jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle lave lige netop dét jeg elsker allermest, nemlig at arbejde kreativt med håndværket, inspirere og hjælpe med at skabe lige præcis dit smykke.

  Med over 20 års erfaring bag arbejdsbordet, er jeg ikke bange for at kaste mig ud i noget nyt og jeg elsker en god udfordring!

  Lene

  Salgsassistent, speciale i guld og sølv

  I mødet med kunden vil jeg med min årelange erfaring altid være meget opmærksom på at vejlede således at kunden føler sig inspireret og guidet til at træffe det valg der er det helt rigtige for dem.
  Og når det er muligt synes jeg det er fantastisk at følge kunden fra start til slut, og sikre mig at de går herfra med oplevelsen af gedigen service.
  Jeg er fuldstændig vild med at få lov til at udsmykke vores montre og vinduer i butikken så de fremstår fortryllende og lækre.

  Camilla

  Guldsmedelærling

  Det jeg elsker allermest ved mit arbejde er, når jeg bliver kreativt og fagligt udfordret på kundernes unikke drømme smykker. Jeg er vild med ædelstene og krystaller og er dybt fascineret af naturens evne til at skabe noget så smukt. Mine mange år i branchen gir mig en god ballast, når jeg skal vejlede kunderne, hvad end det drejer sig om en reparation eller fremstilling at et nyt smykke.

  Frida

  Guldsmedelærling

  Jeg holder meget af at fordybe mig i håndværket og opleve at processen og det jeg arbejder henimod gør mig dygtigere til mit fag. Jeg har øje for detaljen samt et brændende ønske om at opnå et helt enestående resultat. Jeg nyder at lære alle de spændende og meget forskellige arbejdsopgaver der er på værkstedet og i butikken.

  Oliver

  Bydreng

  Oliver er vores bydreng og han er altid klar med en kvik bemærkning. Han sørger  bl.a. for at der bliver fyldt æsker op og støvsuget i butikken, så de øvrige medarbejdere har tid til at yde vores kunder den bedste service. Oliver har allerede kastet sin kærlighed på vores seje Jaguar ure.

  Udtalelse

  Hvad siger kunderne?

  “De sødeste og mest hjertevarme kvinder der arbejder hos Guldsmedens værksted.
  Sikke en service og hyggelig atmosfære de skaber overfor deres kunder!
  Stor anbefaling herfra”

  – Jenny Danielle Christensen

   Vi tilbyder

   Vi kan hjælpe dig med meget inde for guldsmedefaget, uanset om det er håndlavede smykker, reparationer, omsmeltning eller andet.

   Vielsesringe

   Håndlavede smykker

   Reparation af smykker

   Vedligeholdelse
   af smykker

   Køb & salg af guld

   Omsmeltning af guld