Vielsesringe

Vi fremstiller håndlavede vielsesringe

Vielsesringe er meget betydningsfulde smykker og vi holder uendelig meget af at se glæden og kærligheden hos de mennesker vi har skabt ringe til.

Udtalelse

Hvad siger kunderne?

“Kan kun sige at jeg altid har fået den bedste betjening i denne butik

Er yderst tilfreds… her er plads til alle ønsker .. kan kun sige det er Maribo’s bedste guldsmed. Elsker de ringe min mand og jeg fik lavet. Tak Tasja”

– Tina Prescher-Andreasen

  Generelt om vielsesringe

  At vælge sine vielsesringe er en stor beslutning, og det kan være svært at navigere i de mange muligheder.

  Hvordan skal disse personlige smukke ringe, der skal sidde på jeres fingre og symbolisere jeres kærlighed til hinanden resten af livet, se ud?

  Guld, hvidguld, begge farver guld, sølv, med eller uden sten?

  Der er uendelig mange muligheder, og det er netop det, vi går op i – At skabe smukke vielsesringe til alle i god kvalitet.

  Uanset om I vælger at vi designer sammen med jer, om I designer selv eller I vælger en af de smukke færdige modeller, er det vores ambition at jeres kærlighedsringe oser af kvalitet og godt håndværk.

  Hvad koster det?

  Når vi fremstiller vielsesringe, er der flere elementer der spiller ind.
  Design processen, arbejdsprocessen, og mængden af detaljer i ringene. Dermed tiden det tager at fremstille jeres unikke ringe.
  Valget af materiale er selvfølgelig også afgørende for prisen. Herunder om I vælger guld, hvidguld, sølv eller begge dele, hvilke og hvor mange ædelstene eller brillanter, samt kvalitet og størrelse på disse, der skal sættes i ringene, og naturligvis hvilken karat guldet skal være.

  Derfor vil et beløb for vielsesringe først kunne fastsættes når vi har aftalt alle detaljer med jer – men naturligvis før vi påbegynder selve arbejdet.

  Har du spørgsmål om vielsesringe, som f.eks. pris, materialer, stil eller andet, så kontakt os endelig. Vi vil hjertens gerne besvare alle dine spørgsmål.

  Vi går ekstra langt,
  for at give jer en god oplevelse

  Kærligheden til håndværket er fundamentet i vores arbejde og skinner soleklart igennem når vi fremstiller jeres kærlighedsringe

  Hvorfor vælge os?

  Kærlighed til håndværket og passion for materialerne

  Hos Guldsmedens Værksted har I en unik mulighed for at være en del af designprocessen, når jeres personlige vielsesringe skal designes og fremstilles. I har også mulighed for at følge arbejdsprocessen undervejs, hvis I ønsker det.

  Altid personlig betjening

  Vi er meget omhyggelige og tager os altid god tid til at lytte til -og tale med jer. Det er vigtigt for os at jeres kærlighed kommer til udtryk i de vielsesringe i vælger.

  Høj faglighed og kvalitet

  Det er vigtigt for os at detaljerne i jeres vielsesringe bliver lige som I drømmer om. Med baggrund i vores store erfaring, rådgiver vi naturligvis også om, hvilke valg der vil være de helt rigtige for Jer.

  Derfor er vi dygtige

  Vi holder særligt meget af at skabe forlovelses- og vielsesringe. Det at skabe ringe til en af livets helt store begivenheder, kærligheden mellem 2 mennesker er en kæmpe passion.

  Vi gør os umage – vi lytter og lader kærligheden til håndværket skinne igennem.

  ”Vielsesringe er meget betydningsfulde smykker og jeg holder uendelig meget af at se glæden og kærligheden hos de mennesker jeg har skabt ringe til.

  Den tillid jeg oplever når vores kunder ønsker at jeg går ind i en kreativ proces sammen med dem om at skabe deres kærligheds ringe betyder mere end kunderne ved ”

  – Tasja Vium Bruun